tafels Vakmanschap & liefde

Tafels van Arco. Vakmanschap uit Winterswijk

Bij JHAB Interieur Styling Enschede leveren wij tafels van het merk Arco. Dit is een enthousiast familiebedrijf in Winterswijk dat bekend staat om hun gedegen vakmanschap,  waarbij gewerkt wordt met hout uit eigen omgeving. Hierdoor hebben de meubelstukken van Arco hun eigen natuurlijke uitstraling en karakter.

 

Tafels van Arco: Local Wood

 

arco-base_oval
Arco-Close-Base-Mobilia-01
Harry Becker

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


Arco

Perfect voor ieder interieur

Arco ontwerpt zijn modellen in de overtuiging dat tafels vaak een centrale plaats in onze huizen innemen. Het is tenslotte de plaats waar we als gezin samenkomen om te eten, te spelen, of te vergaderen. De Arco tafels worden daarom zo ontworpen dat ze kunnen worden aangepast in de door u gewenste afmetingen en hoogte. U kunt vanzelfsprekend kiezen voor het materiaal dat het beste bij uw interieur past en het de juiste afwerking geeft.

arco-Base-Round_Jorre_van_Ast-444_Low_Res

Tafels van Arco

Local Wood

Een tafel is een meubelstuk dat jaren mee moet kunnen. Duurzaamheid is dan ook een belangrijk aspect bij het ontwerp van een Arco tafel. Arco werkt graag met het hout uit de regio dat lokaal bewerkt wordt. Een van de eerste Arco producten gemaakt met Local Wood is de tafel Base, een model dat nog altijd een van Arco’s topproducten is. Bij Jhab Enschede helpen wij u graag verder bij het maken van de juiste keuze.

Arco-Essenza-HiRes34

Arco eettafels

Samen eten

Het moment van de dag die traditioneel met het gehele gezin wordt doorgebracht, het eten. Een Arco eettafel laat u genieten van dit moment. Gezamenlijk de dag doornemen tijdens het avondeten aan een eettafel van Arco. Wij beloven u, met een eettafel van Arco kan dit niet lang genoeg duren. Duurzaamheid en design maken de Arco eettafels een parel voor het oog en comfortabel voor een ieder.

arco_eettafel_trestle_tafel

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


contact