Over Ons

Team

Enthousiasme en vakkennis kenmerken de crew van JHAB. Stuk voor stuk hebben wij een passie voor de eigentijdse woonbeleving. En dat ervaren en waarderen onze klanten, die in de regel meer van JHAB verwachten dan enkel een bank, lamp of gordijn. Veelal gaat het om de totaalbeleving van uw interieur en de toegevoegde waarde van ons advies daarin. Wij staan voor u klaar.

Uiteraard biedt JHAB Interieur Styling u de meerwaarde van de betrouwbare CBW-garanties.

keurmerk

Jos Becker

Interieurontwerper en stylist
Jos Becker

Lees meer

JHAB is een toonaangevende woonwinkel waar een klein team dagelijks met passie en liefde voor WONEN werkt. Wij willen klanten inspireren, adviseren en informeren over de vele mogelijkheden van onze uitgebreide collectie nationale en internationale merken. In ons familie bedrijf, welke in 1920 is opgericht, werken wij vanuit de lange termijn, dit geldt ook voor de relatie met onze klanten.

Petra Andriessen

administratief verantwoordelijke en styliste
Petra Andriessen

Lees meer

Geen familie, maar intussen meer dan 26 jaar in dienst bij de gebroeders Becker. Wanneer je al zo lang bij het bedrijf werkt ontstaat er een band, zowel onderling als met de klant. Dit maakt het werk zo prettig, het voelt als familie. Je kent elkaar door en door, waardoor vaak een half woord volstaat. De klant heeft daarnaast altijd met dezelfde mensen te maken, waardoor je deze goed leert kennen. “Kopen bij JHAB moet een feestje zijn en daar doen we onze stinkende best voor.”

Harry Becker

Adviseur interieur, inrichting en planning
Harry Becker

Lees meer

Als klanten mij vragen hoe JHAB zich onderscheidt dan krijgen ze van mij het volgende antwoord. “JHAB moet je ervaren”. Je hebt bij ons te doen met mensen die allemaal een passie hebben voor design en mooie interieurs. Ons kleine team is direct betrokken, het gaat bij ons niet over allerlei schijven. Wij streven met elkaar naar perfectie die de klant ten goede komt.

Addie Becker

Technische dienst montage en planning
Addie Becker

Lees meer

Verantwoordelijk voor de technische zaken, de montage en de bezorging. Mijn motto luidt: “Ik ben pas tevreden als de klant tevreden is”. Met onze jarenlange ervaring en continue bijscholing zorgen wij ervoor dat onze klanten een perfect interieur krijgen en jarenlang plezier hebben van hun aankoop. Bij ons staat kwaliteit boven aan.

History

De merknaam JHAB is samengesteld uit de namen Jos, Harry en Addie Becker. JHAB maakt onderdeel uit van de Becker Interieurgroep, die is voortgekomen uit het in 1920 opgerichte familiebedrijf. JHAB Interieur Styling is in 1994 gestart op de hoek Deurningerstraat/Lasondersingel in Enschede. Begin 1998 volgde een overname van het gerenommeerde Spit & Lula aan de Haaksbergerstraat in Enschede, waar JHAB Interieur Styling zich, na een ingrijpende verbouwing, in 2000 vestigde. 14 februari 2014 werd aan de overkant van de straat de nieuwe Auping-Plaza Enschede geopend. Een Auping beddenspeciaalzaak met groot assortiment bedden, boxsprings, beddengoed, dekbedden en aanverwante artikelen.

Binnenhuisarchitectuur

JHAB is voor u niet enkel een bron van verrassende woonideeën met de brede collectie nationale en internationale topmerken in meubelen, verlichting en stoffering. Ook op de technische en creatieve vaardigheden van de JHAB adviseurs wordt door onze klanten graag een beroep gedaan. Bent u bijvoorbeeld van plan te verhuizen of te (ver)bouwen? Of is uw interieur toe aan een make over? Wij geven u advies bij de (nieuwe) indeling, kleurgebruik, verlichting en stoffering. En zijn in staat, met soms verrassend weinig ingrepen, een onverwachte wending aan uw (bestaande) inrichting te geven.

Verlichting

Verlichting kan een interieur maken of breken. Daarom is het van belang dat er, naast onze brede collectie designverlichting waaruit u kunt putten, ook wordt gekeken naar de toepassing hiervan. Verlichting kan worden onderverdeeld in accent- en basisverlichting. Met accentverlichting wordt sfeer gemaakt, de basisverlichting dient, het woord zegt het al, voor de basis uitlichting. Onze adviezen, soms uitgewerkt tot een gedetailleerd lichtplan, geven licht in de duisternis.