textiel Kwaliteit en innovatie

Danskina: Design, Kleur en Kwaliteit

JHAB Interieur Styling in Enschede wil graag de beste vloerkleden leveren die verkrijgbaar zijn op de markt en dan komt u al snel uit bij Danskina. Bij het merk Danskina staat design en kwaliteit centraal. Een vloerkleed van Danskina onderscheidt zich door het unieke kleurgebruik en de prachtige structuren. Alleen de beste materialen worden gebruikt om een Danskina vloerkleed te vervaardigen. Hiertoe werkt het bedrijf nauw samen met Kvadrat, de marktleider in Europa op het gebied van textiel. Dit heeft er toe geleid dat Danskina inmiddels is uitgegroeid tot een bedrijf met wereldwijde bekendheid. Bij JHAB Interieur Styling Enschede bieden wij een breed assortiment Danskina vloerkleden.

 

Danskina 6
Danskina 7
Harry Becker

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


Het doel van Danskina

De beste vloerkleden ter wereld

Danskina, een Nederlands bedrijf, begon in 1973 en werkt samen met de beste ontwerpers en ambachtslui. Bij Danskina worden de beste technieken gebruikt bij de productie en wordt de nieuwste technologie ingezet om een product te vervaardigen dat zich zonder moeite aan de absolute top kan blijven handhaven. Sterker nog, Danskina heeft zich tot doel gesteld de beste vloerkleden ter wereld te maken. Dit maakt Danskina uniek op de markt.

 

Interieur stying JHAB Enschede

Bezoek de showroom 

van Jhab Enschede

Bent u op zoek naar een vloerkleed van hoge kwaliteit. En daarnaast een vloerkleed met een uniek design? Kom langs bij ons om de vloerkleden van Danskina te bewonderen. U bent van harte welkom in de showroom van Jhab Enschede waar wij u meer kunnen vertellen over de schoonheid van een vloerkleed van Danskina.

Danskina 3.1

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


contact