couch Bijzonder zitcomfort

Gealux bij JHAB Interieur Styling

Bij JHAB Interieur Styling Enschede vind u bijzondere banken en fauteuils van Gealux. Zitcomfort dat met recht topkwaliteit genoemd mag worden. Gealux is specialist in comfortabel zitten en verenigt comfort met kwaliteit, design en individualiteit. De collectie bestaat uit banken, eetkamerstoelen en relaxfauteuils. Allen in een stijl waarin vorm en functie samenkomen.

JHAB-Gealux-bank
Gealux bij JHAB Interieur Styling Enschede - fauteils
Harry Becker

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


Innovatief design

Bekende internationale ontwerpers

Het innovatieve design van Gealux ontstaat samen met een aantal bekende internationale ontwerpers, waaronder: Frans Schrofer, Gijs Papavoine, Hugo de Ruiter en Mathias Fischer. De collectie omvat verschillende series, elk met een eigen karakter en slimme comfortfuncties. Daarnaast kunt u uw zitcomfort volledig personaliseren met de keuze van het model en de bekleding: lederen of stoffen bekleding.

Gealux bij JHAB Interieur Styling Enschede - slimme comfortfuncties

Slimme comfortfuncties van Gealux

Fijn voor uw ogen én rug

Bij Gaelux is design niet alleen fijn voor uw ogen, ook voor uw rug! De slimme comfortfuncties bieden steun voor elke gebruiker. U stelt gewoon de juiste comforstand in – dit kan zowel manueel, als motorisch worden versteld – en gaat achterover liggen. Simpel! De rugleuning van alle fauteuils hebben daarnaast ook een verstelbare (topswing) hoofdsteun, voor extra comfort.

Gealux bij JHAB Interieur Styling Enschede - design

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


contact