tafels Maatwerk & flexibiliteit

Metaform tafels bij Jhab Enschede

JHAB Interieur Styling Enschede is al jarenlang verbonden met het bekende design meubel merk Metaform. Metaform maakt strak, modern meubilair en staat in het bijzonder bekend om zijn tafels. Het bedrijf is werkzaam sinds 1964 en ontwerpt naast eigentijdse eettafels een verscheidenheid aan producten. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan bijzettafels en stevige salontafels.

Interieur styling vindt u bij JHAB Interieur Styling Enschede
Metaform_impression_25
Harry Becker

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


Metaform uniek ontwerp

met speciaal materiaal

Bijzonder aan de tafels van Metaform die u bij Jhab Enschede kunt bestellen is het materiaal waarmee de tafelbladen zijn gemaakt. U kunt natuurlijk kiezen voor een klassiek houten tafel, maar zoekt u iets anders, bijvoorbeeld een tafel met een tafelblad van natuursteen, keramiek, glas of HPL dan is een tafel van Metaform wellicht een prima optie. Een medewerker van Jhab Enschede helpt u graag verder bij het kiezen van het juiste product.

JHAB Interieur Styling Enschede eettafels

Wist u dat?

Metaform streeft er naar om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn en probeert dan ook zoveel mogelijk maatwerk af te leveren. In principe zijn de tafels van Metaform leverbaar in vrijwel alle gewenste afmetingen, mits dit technisch haalbaar is. Hierbij worden de verschillende frames gelast en bewerkt in de eigen fabriek en geleverd in gelakt, verchroomd of roestvrij staal. Dit kan afhankelijk zijn van het door u gekozen model.

 

Metaform Orfis-ovaal-keramiek-wit-sfeer

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


contact