zitmeubelen Het perfecte zitcomfort

Montis meubelen bij Jhab Interieur Styling Enschede

Bij JHAB Interieur Styling Enschede kunnen wij u wegwijs maken in de ruime collectie van Montis Meubelen. De meubelen van Montis, een Nederlands bedrijf, kenmerken zich door hun hoge kwaliteit en het originele ontwerp. De ontwerpers van Montis proberen door speciale kleuren en bijzondere vormen, meubelen te ontwerpen met een vernieuwend karakter. En dat doen ze met succes. Bij JHAB Enschede werken we al jaren met veel succes en plezier met de meubelstukken van Montis omdat het merk tijdloze meubelen ontwerpt die goed in de smaak vallen bij zowel jong als oud.

Montis Loft Daley Flint
Montis Loft Axel XL Flint BMU Salon
Harry Becker

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


Montis

Vernieuwend en innovatief

Montis zoekt telkens weer naar nieuwe mogelijkheden, wat er toe geleid heeft dat de naam inmiddels een exclusieve plaats op de markt heeft ingenomen. Wellicht heeft u wel eens gehoord van de karakteristieke ‘jas’ van Montis. Dit was een ontwerp waarbij de romp van de stoel of de bank als het ware een jas werd aangedaan. Deze techniek ging oorspronkelijk tegen de gevestigde ideeën in, maar onderscheidde Montis direct van  andere merken.

MOntis BMU

Meer weten?

De meubelen worden gemaakt met leder of stof van hoge kwaliteit. Bij Jhab Enschede kunt u terecht voor Montis banken, fauteuils, stoelen en tafels met een eigentijds design en superieur zitcomfort.

Montis Domino 18 flint LR

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


contact