tafels Modern & klassiek

Jhab Enschede levert tafels van KFF

Het bedrijf KFF is van oorsprong een Duits bedrijf en staat te boek als een design bedrijf dat vakmanschap combineert met een uitgelezen, modern design en een kunstig gebruik van de materialen. Door de Duitse aanpak bent u verzekerd van kwaliteit en met een tafel van KFF schaft u een product aan waar u jarenlang van zult kunnen genieten. JHAB Enschede zal u er graag over adviseren.

 

KFF _PISA_D-LIGHT_
KFF MILIEU_D_LIGHT_chaiselongue_Lounger_kuf_oa_pol_KFF_korr
Harry Becker

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


KFF

Stoer en degelijk design

Bijzonder voor het design van KFF is de stoere uitstraling van hun massief houten tafels. KFF maakt verder ook eetkamerstoelen, barkrukken en banken. Om de kwaliteit te garanderen wordt ieder meubelstuk ter plaatse in Duitsland gemaakt. Jhab Enschede werkt al jaren met veel plezier samen met deze meubelgigant en staat u graag terzijde bij het vinden van de juiste tafel.

KFF OBJEKT_Beisserei_MAVERICK_bar

KFF

Jhab Enschede

KFF werd in 1986 opgericht en is in Duitsland uitgegroeid tot een marktleider op meubelgebied. Inmiddels exporteert het bedrijf haar producten naar meer dan 30 landen, waaronder dus Nederland. Bij KFF heeft u altijd een ruime keuze uit het door u gewenste materiaal. Bij de stoelen kunt u kiezen uit vele verschillende stofsoorten maar ook uit de beste soorten leder.

JHAB Interieur Styling Enschede - design interieur

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


contact