zitmeubelen Tijdloos design

Artifort: Een kunstwerk in uw eigen huis

Het meubelontwerp van Artifort wordt door de kenners als spraakmakend en exclusief bestempeld en bij Jhab Interieur Styling Enschede leveren wij het beste dat Artifort te bieden heeft. Zoekt u spraakmakende meubelen met een tijdloos en gezaghebbend design, dan verwijzen wij u bij Jhab Enschede graag naar de collectie van Artifort. Met Artifort haalt u meer dan alleen een meubelstuk in huis; het is tegelijkertijd ook een kunstvoorwerp.

 

Artifort Kalm
Artifirt C683
Harry Becker

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


Artifort

Opvallend en hoge kwaliteit

Bij Jhab Enschede leveren wij zitmeubelen van Artifort zowel uitgevoerd in leer als in stof, waarbij uit een veelvoud van kleuren gekozen kan worden. Vaak komt een bepaald meubelstuk juist door een opvallende kleur nog beter tot zijn recht. Wij informeren u graag over de beste mogelijkheden. Meubelen van Artifort worden met de uiterste zorg gemaakt en uitsluitend door vakmensen. Zo heeft Artifort in het verleden samengewerkt met bekende ontwerpers als Pierre Paulin, Geoffrey Harcourt, en René Holten.

Artifort orange slice 2

Wist u dat?

Veel musea vaak over gaan tot het gebruik van meubelstukken van Artifort. Dit vanwege het eigentijdse en spraakmakende ontwerp. De naam Artifort is een samensmelting van de Latijnse woorden ars (kunst) en fortis (krachtig), en het woord comfort.

Komt u gerust eens langs in de showroom van Jhab Interieur Styling Enschede. U bent van harte welkom en wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze.

Artifort-fauteuil-f510

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


contact