textiel Een tapijt voor ieder interieur

Millenerpoort tapijt bij Jhab Enschede

De Millenerpoort Design Tapijten staat bekend als Nederlands grootste fabrikant en ontwerper van handgemaakte vloerbedekking. Bij Jhab Enschede werken wij al jaren met veel plezier samen met dit merk. Millenerpoort produceert handgemaakte karpetten van hoge kwaliteit, maar dan wel met een verhaal. Het milieu, de arbeidsomstandigheden en het menselijk welzijn zijn de belangrijkste pijlers waarop het bedrijf rust. Het ambachtelijke werk vindt dan ook voor 100% plaats met mensen die een baan hebben in de Sociale werkvoorziening en daar met trots aan een karpet werken dat morgen in uw woning ligt te stralen.

 

Millenerpoort mengeling-1
Millenerpoort rond-grijs-1
Harry Becker

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


Millenerpoort

Handtufttapijten

Bij deze productiemethode wordt het gewenste ontwerp uitgetekend op doek. Hierna worden de woldraden door het doek gestoken. Bij deze methode kunnen dus de meest verrassende en unieke ontwerpen worden vervaardigd en zo ontstaan er ware kunstwerken.

Millenerpoort grijs verloop-1

Millenerpoort

Handgeknoopte tapijten

Deze worden gemaakt van wol waarbij iedere pool met de hand op de juiste hoogte wordt afgeknipt waarna deze wordt vastgezet. Door deze methode is het mogelijk niet alleen tapijten te maken met veel verschillende kleurencombinaties, maar kunnen ook de garendikte en poolhoogte veranderd worden. Dit kan leiden tot verrassende effecten in het ontwerp.

Millenerpoort blauw rond-recht-1

Jhab Enschede

Kom eens langs bij de Showroom van Jhab Enschede

De tapijten van Millenerpoort behoren tot de beste op de markt en bij Jhab Enschede laten wij u graag de verschillende mogelijkheden zien. U bent van harte welkom in onze showroom.

Millenerpoort bruin verloop-1

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


contact