De ploeg design

textiel Goed wonen

Stoffenfabrikant De Ploeg bij JHAB Interieur Styling Enschede

Bij JHAB Interieur Styling in Enschede kunnen wij leveren uit het volledige assortiment van stoffenfabrikant De Ploeg. Dit merk staat garant voor ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen. De Ploeg wil als bedrijf graag bewust omgaan met het milieu en de huidige maatschappij en probeert deze waarden te combineren met een goedlopend zakelijk bedrijf.

 

De Ploeg ceder
De ploeg be-stripe
Harry Becker

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


Hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen

De Ploeg is inmiddels uitgegroeid tot een topmerk op het gebied van ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen. Alles wordt in eigen beheer geproduceerd. Interessant is dat de collecties geweven en bedrukte stoffen volledig op elkaar zijn afgestemd.

De Ploeg, een Nederlands bedrijf, groeide in de jaren ’60  uit tot een van de belangrijkste vormgevers van het begrip ‘Goed Wonen’. Hieruit is een samenwerking voortgevloeid met architecten, en meubelmerken zoals Gelderland, Pode, Leolux, Vitra, Cor, Artifort, en Pastoe, topmerken die ook bij Jhab Enschede vertegenwoordigd zijn.

De Ploeg Blok_58

Meer weten?

De medewerkers van Jhab Enschede helpen u graag verder bij het maken van de beste keuze voor het aankleden van uw woning. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

De Ploeg

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


contact