verlichting More than lamps

Lampen van het vermaarde merk Foscarini bij JHAB Interieur Styling in Enschede

Foscarini, hoe kan het ook anders, is een Italiaans bedrijf dat op de design markt gezien wordt als een van de pioniers op het gebied van verlichting en design lampen. Het bedrijf gaat er van uit dat de verlichting in een ruimte volledig in overeenstemming moet zijn met het gehele interieur. Het gaat Foscarini er om, sfeerverhogend te werken. De ontwerpers van Foscarini proberen dan ook steeds nieuwe invalshoeken te vinden om dit doel te bereiken.

foscarini innerlight
foscarini tivu
Harry Becker

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


Foscarini

Verlichting en inspiratie

De verlichting van Foscarini is beslist niet alledaags te noemen. Eigenlijk is iedere afzonderlijke lamp van dit design merk haast een kunstvoorwerp op zich. In het ruime assortiment kunt u werkelijk van alles vinden. Hanglampen, vloerlampen, tafellampen, wandlampen, alles is aanwezig. Bekend zijn onder meer de superdunne lampen met hun grote kappen, of de wat excentriekere Foscarini Cabouche lamp. Anders is de Big Bang hanglamp of de Birdie lamp van Foscarini misschien iets voor u?

Foscarini Fork

Specialiteit

Gebruiksgemak, inspiratie en gezelligheid staan bij de lampen van Foscarini centraal. Dat is iets waar wij ons bij Jhab Enschede graag bij aansluiten.

Foscarini Glass drop

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


contact