textiel inspiration for modern living

Kendix gordijnen bij JHAB Enschede

Kendix staat voor gordijnstof van de hoogste kwaliteit en is al jarenlang een bekende naam bij Jhab Enschede. Kendix gordijnen zijn eigentijds, modern en kleurrijk en het volledige assortiment is bij JHAB Interieur Styling in Enschede te vinden. Met gordijnen van Kendix geeft u uw woonruimte een volle en sprankelende uitstraling. Onze medewerkers bij JHAB Interieur Styling in Enschede laten u graag een kijkje nemen in het schitterende aanbod van Kendix.

 

Kendix
Kendix
Harry Becker

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


Kendix gordijnen

geliefd vanwege kleur en design

Kendix presenteert haar collectie in zes kleur- en woonsfeer groepen. Deze groepen en de kleurkaart worden jaarlijks door de ontwerpers aangepast en geactualiseerd zodat Kendix gordijnen altijd meegaan met de tijd, met frisse en actuele kleuren.

De groepen zijn als volgt onderverdeeld:

  • Botanical
  • Botanical Green
  • New Earth
  • Deep Water
  • Mineral Metal/ Warm glow
  • Shadow
Kendix

Kendix gordijnen

Maakt uw woning compleet

Het bedrijf werd al opgericht in 1848 en heeft dus een schat aan ervaring. Door haar fraaie kleurencombinaties en hoge kwaliteit zijn de Kendix gordijnen niet alleen erg geliefd bij particulieren, maar worden ze ook vaak gebruikt bij bijvoorbeeld bedrijven en hotels. Men zegt graag dat een ruimte pas echt af is met gordijnen van Kendix en daar sluiten wij ons bij Jhab Enschede graag bij aan

Kendix Poem

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


contact