verlichting Tijdloze verlichting

Oligo:  Sfeervolle verlichting met een wonderschoon karakter

JHAB Interieur Styling Enschede neemt u graag mee naar de prachtige collectie van Oligo Design verlichting. Oligo, ook een Duits merk, maakt wat we kunnen noemen sfeervolle  verlichting. Het bedrijf combineert een modern design van hoge technische kwaliteit met het verlangen om een prachtige sfeer in uw woonruimte te brengen. De verlichting van Oligo staat te boek als wonderschoon en is gemaakt van duurzaam materiaal, zoals glas, RVS en aluminium.

Oligo TL-A-LITTLE-BIT
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Harry Becker

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


Oligo sfeerverlichting

Die jarenlang mee gaat

Oligo heeft inmiddels diverse internationale prijzen gewonnen voor zijn ontwerpen en u kunt er gerust op zijn dat u met dit merk een prachtig product in huis haalt met een kwaliteit van de bovenste plank. Oligo verlichting biedt ook systemen met rail en spandraad waardoor u op een bijzondere manier op verschillende plaatsen sfeer in uw kamer kunt brengen. Onze medewerkers van Jhab Enschede kunnen u uitgebreid voorlichten over de beste mogelijkheden voor uw unieke woonsituatie.

oligo-TL-ALB-Ambiente-04

Verlichting

Voor zowel particulieren als voor het bedrijfsleven

Oligo werd in1987 opgericht en heeft inmiddels in vele landen voet aan de grond gekregen. Ofschoon Oligo zich in hun beginperiode vooral richtte op particulieren is het in 2001 begonnen armaturen te ontwikkelen, specifiek gericht op bedrijf en kantoor.
Wij zijn er trots op bij Jhab Enschede dat wij dit product kunnen leveren.

oligo-PH-KELVEEN-Ambiente-01

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


contact