Leolux design store Enschede

ambachtelijk maatwerk

Leolux: marktleider in Nederland

Bij Jhab Interieur Styling Enschede kunt u terecht voor een uitgebreide collectie van de alom geprezen zitmeubelen van Leolux. De zitmeubelen van Leolux kenmerken zich door haar unieke en krachtige stijl. Bij het ontwerp worden vorm en materiaal zó gecombineerd dat er niet alleen een hoogwaardig product wordt ontworpen, maar dat u verzekerd kunt zijn van een uiterst comfortabel zitmeubel waar u jarenlang met veel plezier van zult kunnen genieten.

Bellice groen 0002
Harry Becker

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?

Leolux banken

ambachtelijk maatwerk

Heerlijk zitten op een prachtig meubelstuk van Leolux

De missie van Leolux? Hun missie statement zegt alles: “Zitten aangenaam maken.” Maar hierbij mag een kwalitatief hoogwaardig ontwerp nooit uit het oog verloren worden. Leolux, een Nederlands familiebedrijf, heeft door de jaren heen heel wat bekende ontwerpers aan zich verbonden, wat er toe geleid heeft dat het bedrijf al jarenlang een van de gangmakers is op het gebied van meubelontwerp. Wellicht heeft u wel eens gehoord van de bekende Leolux klassiekers zoals de Leolux Pallone, de Leolux Scylla of de Leolux Tango? Wilt u meer weten, kom dan eens langs in de showroom van Jhab Enschede. U bent van harte welkom.

Leolux tafels

ambachtelijk maatwerk

Heerlijk zitten aan een tafel van Leolux

Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat door de jaren heen heel wat bekende ontwerpers aan zich verbonden heeft, wat er toe geleid heeft dat het bedrijf al jarenlang een van de gangmakers is op het gebied van meubelontwerp.  Leolux staat voor hoogwaardig, comfortabel en duurzaam werk en dat met een eigen karakter. Behalve eettafels, salontafels en bijzettafels, maakt Leolux design banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamerstoelen en een aantal kleinere producten.

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?