tafels Holland in vorm

Castelijn: Design meubelen van een hoge kwaliteit

Ook Castelijn is een Nederlands familiebedrijf dat zich onderscheidt door zijn frisse ontwerp en hoge kwaliteit. Het assortiment bij Castelijn is erg gevarieerd. Vooral voor tafels en kasten kunt u goed bij Castelijn terecht. Het merk Castelijn behoort al jaren tot de top van de design markt.

 

Design kasten Castelijn
Castelijn_KAAST-3
Harry Becker

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


Castelijn

Duurzaam en milieubewust ontwerpen

Bij Castelijn wordt ook ruimschoots aandacht geschonken aan kantoormeubilair, want het gaat tenslotte niet altijd om een eettafel, er moet ook vergaderd worden. In het uitgebreide assortiment van Castelijn zit ongetwijfeld het meubelstuk dat perfect past in de stijl van uw huis of bedrijf. Bij Jhab Interieur Styling in Enschede leveren wij al jaren met veel plezier uit het assortiment van de designmeubelen van Castelijn en wij zijn er trots op u dit gerenommeerde merk te kunnen aanbieden.

Castelijn-groove 1

Jhab Enschede

Het gaat om dat gevoel

Castelijn Meubelindustrie ontwerpt al meer dan 50 jaar de hoogste kwaliteit meubilair, waarbij gewerkt wordt met oog voor detail en een hart voor de natuur. Castelijn biedt u de beste eettafels en kasten. Castelijn wil graag milieubewust ontwerpen en werkt daarom met hout uit duurzaam beheerde bossen. Castelijn produceert eetkamertafels, bureaus, vergadermeubilair, projecttafels en kasten.

Wat is er beter dan echt lekker thuis zijn? Bij Jhab Enschede doen we er alles aan om u te helpen dat gevoel te creëren. U bent van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u naast de meubels van Castelijn ons complete assortiment met design meubelen bewonderen.

Castelijn-LV

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


contact