verlichting Passion & tradition

Armaturen van Lumina bij JHAB Interieur Styling Enschede

Het Italiaanse Lumina is een gepassioneerd familiebedrijf dat al sinds 1980 hoogwaardige verlichting produceert. Techniek en decoratieve vormgeving zijn daarbij de belangrijkste uitgangsstellingen en het bedrijf probeert zich voortdurend verder te ontwikkelen op het gebied van LED verlichting, techniek en materiaalgebruik

 

Lumina 5
Lumina 4
Harry Becker

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


Italiaans vakmanschap

met oog voor detail

Schoonheid is een noodzaak van de geest. Deze uitspraak vertolkt in een paar woorden de filosofie achter het werk van Lumina. De prachtige armaturen van Lumina zijn dan ook het gevolg van bewuste keuzes op het gebied van techniek en design. Jhab Enschede onderhoudt  een uitstekende relatie met Lumina zodat wij u snel verder kunnen helpen met deze verlichting.

Lumina 2

Wist u dat…?

De kwaliteit van de producten van Lumina zo hoog is en de vormgeving zo goed, dat het merk inmiddels wereldwijd bekend is en zelfs ten toon is gesteld in de prestigieuze musea van  Moderne Kunst en Design. Het productieproces vindt vrijwel volledig plaats in Milaan en wordt op een natuurvriendelijke manier uitgevoerd. Lumina is design van de bovenste plank.

Lumina 7

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


contact