verlichting Light is life

Prestigieuze verlichting van Luceplan bij JHAB Enschede

Ook Luceplan is een Italiaans bedrijf dat werd opgericht in 1978 door drie Italiaanse architecten. Hun kennis van de architectuur werd gekoppeld aan hun liefde voor de lichttechnologie en als resultaat hebben we nu de inmiddels vermaarde lampen van Luceplan. Verlichting van Luceplan is uiterst duurzaam en gestoeld op de architectonische achtergrond van de drie oprichters.

Luceplan Soleil noir
luceplan counterballance 2
Harry Becker

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


Zuinig in gebruik

Tijdloos ontwerp

De verlichting van Luceplan is er vooral op gemaakt om sfeerverrijkend te werken en is  ontworpen met een oog voor het energieverbruik. Interessant is bovendien dat Luceplan ook een groot assortiment aan buitenverlichting heeft. Het bedrijf stelt hoge eisen aan het materiaal waarmee de lampen gemaakt worden en aan ieder afzonderlijk ontwerp. Verlichting van Luceplan wordt doorgaans dan ook bestempeld als stijlvol en schoon.

Luceplan Costanza hanglamp

Meer weten?

Bij Jhab Enschede zijn wij blij u het assortiment van Luceplan te kunnen tonen en wij lichten u graag in over de vele mogelijkheden die het bedrijf op het gebied van sfeerverlichting te bieden heeft.

Luceplan Compendium

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


contact