table Vernieuwende designtafels en ander interieur

Studio HENK bij JHAB Interieur Styling

Design meubelen van Studio HENK kopen? Vernieuwende tafels en ander interieur met stalen frames: minimalistisch, modern, robuust en industrieel. Studio HENK is één van de merken van JHAB Interieur Styling Enschede. De prijs-kwaliteitverhouding is even elegant als de collectie. Dit merk maakt hoogstaand design bereikbaar voor iedereen.

Studio Henk bij JHAB Interieur Styling - design banken
Studio Henk bij JHAB Interieur Styling - eettafelbankjes
Harry Becker

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


Studio HENK

Uniek vakmanschap

Alle producten van Studio HENK zijn gemaakt van staal, eikenhout en de mooiste stoffen. Het streven is om precisie en vakmanschap samen te laten gaan met het materiaal. Zo wordt bijvoorbeeld alleen eiken met de fijnste nerf gebruikt en de beste kwaliteit staal. Dankzij de diversiteit aan afwerkingen, kleuren, frames en stoffen zijn talloze combinaties mogelijk. U kunt elk meubelstuk dus helemaal laten aanpassen op uw interieur en zo uniek maken als u zelf wilt.

Studio Henk bij JHAB Interieur Styling - uniek vakmanschap

Studio HENK zakelijk

HENK op kantoor

Studio HENK ontwerpt niet alleen elegant en vooruitstrevend design voor bij u thuis, ook kantoormeubilair behoort tot de mogelijkheden. Kantoorinrichting vereist vaak maatwerk, daarom biedt Studio HENK tal van maten en mogelijkheden. Een vernieuwde houten vergadertafel waar het complete team aan kan zitten of een strak designerbureau. Geen enkel probleem. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Studio Henk bij JHAB Interieur Styling Enschede - Studio Henk op kantoor

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


contact