Woonwinkel Enschede

woonwinkel enschede JHAB Interieur Styling

Woonwinkel Enschede

Wilt u uw woning voorzien van een uniek interieur en wilt u daarvoor persoonlijk interieuradvies? Kom dan langs bij JHAB Interieur Styling, uw woonwinkel in Enschede. Wij zijn al meer dan 25 jaar uw interieurstylist met een uitgebreid assortiment aan zitmeubelen, eettafels, kasten, woontextiel en sfeervolle verlichting in onze woonwinkel Enschede. Ons team wordt gekenmerkt door haar enthousiasme, vakkennis en passie voor een eigentijdse woonbeleving. Verfraai uw woonruimte door slechts één meubelstuk te vervangen óf creëer een nieuwe stijl en vernieuw uw complete interieur. Naast meubilair leveren wij graag onze bijdrage door het geven van passend advies. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Wij stellen de mogelijkheden in onze Enschede woonwinkel graag aan u voor!

JHAB Interieur Styling

Passie en vakmanschap zijn woorden die het team van JHAB Interieur Styling omschrijven. Onze thuisbasis bevindt zich bij onze woonwinkel Enschede, maar onze diensten als interieurstylisten verlenen we in heel Overijssel. Onze specialisten hebben een ongekende passie voor design en interieur en geven invulling aan uw specifieke wensen en behoeften. We nemen u mee in de algehele beleving. Samen met u kiezen wij passende design meubels; van kasten tot eettafels en verlichting voor uw huis of pand. Door de jaren heen is onze woonwinkel in Enschede uitgegroeid tot een succesvolle basis met veel tevreden klanten en deze groeit nog altijd. U kunt bij ons terecht om inspiratie op te doen in ons ruime aanbod en om professioneel interieuradvies te ontvangen om uw ideale interieur te realiseren. Komt u binnenkort eens langs in onze woonwinkel Enschede?

Design kasten woonwinkel Enschede

In onze Enschede woonwinkel vindt u een ruim aanbod om uw interieur van een flinke upgrade te voorzien. Neem bijvoorbeeld onze design kasten met eigentijdse uitstraling. Deze design kasten kunnen een echte eyecatcher in uw woonkamer, keuken of badkamer zijn. Niet alleen de uitstraling is hoogwaardig, maar ook de extra opbergruimte maakt de kasten een must-have voor uw woonruimte. In onze woonwinkel in Enschede vindt u design kasten van topmerken als Piure, Castelijn en Studio HENK. Plan uw bezoek aan onze showroom of bekijk alle merken online.

Maak kennis met uw Enschede woonwinkel

JHAB Interieur Styling is uw woonwinkel in Enschede om uw gehele interieur te verfraaien aan de hand van hoogwaardig meubilair en professioneel interieuradvies. Wij hebben inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in ons vakgebied en hebben interieurprojecten van iedere aard mogen opleveren. Wat uw perfecte plaatje ook mag zijn, wij realiseren het. Wilt u binnenkort met uw interieur aan de slag? Kom gerust langs voor een kopje koffie en doe inspiratie op in onze Enschede woonwinkel. Wij voorzien u graag van stylingadvies op maat. Met onze expertise zijn wij gespecialiseerd om voor iedere interieuruitdaging de perfecte oplossing te vinden. Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een specifiek verzoek? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze Enschede woonwinkel.

Enschede Woonwinkel Interieur Met Kleed
Enschede Woonwinkel Jhab Interieur Styling
Woonwinkel Enschede Medewerker

    Persoonlijk advies

    Uw wensen persoonlijk bespreken?