Woonwinkel Enschede

woonwinkel enschede Woonwinkel Enschede

Woonwinkel Enschede

Zoekt u een woonwinkel in Enschede? Of wilt u uw woning voorzien van een uniek interieur en wilt u daarvoor persoonlijk interieuradvies? Dan bent u bij woonwinkel JHAB Interieur Styling aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 25 uw interieurstylist. In ons assortiment vindt u onder andere zitmeubelen, kasten, woontextiel en verlichting. Ons team wordt gekenmerkt door haar enthousiasme, vakkennis en passie voor de eigentijdse woonbeleving. En dit ervaren en waarderen onze klanten. Het gaat om de totaalbeleving van uw interieur. Wij leveren graag onze bijdrage door het geven van advies. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Wij stellen graag de mogelijkheden aan u voor.

Interieurstyling woonwinkel Enschede

Passie en vakmanschap zijn woorden die het team van JHAB Interieur Styling omschrijven. Onze thuisbasis bevindt zich in Enschede, maar onze diensten als interieurstylisten verlenen we in heel Overijssel. Elke specialist heeft passie voor design en interieur. Wij hebben als doel om u mee te nemen in de algehele beleving. Samen met u kiezen wij passende meubels; van kasten tot eettafels en verlichting voor uw huis of pand. Door de jaren heen is onze woonwinkel in Enschede uitgegroeid tot een succesvolle basis met veel tevreden klanten en deze groeit nog steeds. Vanzelfsprekend bieden wij u als interieurstylist de meerwaarde van de betrouwbare CBW-garanties.

Design kasten woonwinkel Enschede

In onze woonwinkel in Enschede zijn de design kasten een upgrade voor uw interieur. Deze design kasten zijn een eyecatcher in uw woonkamer, keuken of badkamer. Ze beschikken over extra opbergruimte, dus u kunt er ook voor kiezen om ze functioneel te gebruiken in uw slaapkamer. Bij ons vindt u topmerken als Piure, Castelijn, Interlübke en Studio HENK. Naar aanleiding van de aansluitende CBW-garantie geldt de productgarantie twee jaar. Bezoek onze showroom in Enschede of bekijk al onze merken online.

Maak kennis met JHAB Interieurstyling

Al onze adviezen zijn stuk voor stuk uniek. Wij hebben inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in dit vakgebied en hebben daarin veel verschillende projecten opgeleverd. Met onze expertise zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van alle soorten interieurs. Gaat u binnenkort met uw interieur aan de slag? Neem dan eens een kijkje in onze woonwinkel in Enschede. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden of heeft u een specifiek verzoek? Wij voorzien u graag van stylingadvies. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wilt u een online afspraak maken? Dat kan! Onze medewerkers staan u graag te woord.

Woonwinkel Enschede Interieur Met Kleed
Woonwinkel Enschede JHAB
Woonwinkel Enschede Medewerker

    Persoonlijk advies

    Uw wensen persoonlijk bespreken?