zitmeubelen Design meubelen

Zitmeubelen van COR: Tijdloos design van hoge kwaliteit

COR staat al jaren aan de top en is bekend om de unieke, onmiskenbare vormgeving en hoge afwerkingskwaliteit.  De merknaam is ontleend aan het Latijnse woord voor hart (Cor) waaruit meteen de bedoeling van COR naar voren komt. Vakmanschap met een hart voor het werk waarbij geen enkel detail bij de productie wordt overgeslagen. Bij Jhab Interieur Styling Enschede kunt u terecht voor een grote hoeveelheid zitmeubilair uit het assortiment van COR.

 

Cor Elm 2
Cor Elm
Harry Becker

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


Vakmanschap

met een lange levensduur

Bij Jhab Enschede hebben wij door de jaren heen met veel plezier gewerkt met de producten van COR.  Door het tijdloze design en gedegen vakmanschap bent u bij COR verzekerd van een hoogwaardig product dat de tand des tijds zonder problemen kan doorstaan. Komt u gerust eens langs in de showroom van Jhab Enschede. U bent van harte welkom en wij helpen u graag verder.

Cor Corsdia lounge

COR Conseta

Een bank naar uw wensen

De bank Conseta van COR is ongetwijfeld het paradepaardje van COR en geniet veel bekendheid op de meubelmarkt. Door het modulaire zitsysteem wordt het u mogelijk gemaakt om een bank samen te stellen die nauw aansluit bij uw eigen persoonlijke wensen en noden. Hierbij zijn de zitdiepte en de hoogte aan te passen door middel van de kussenvulling. De Cor Conseta is in vele maten verkrijgbaar.

Cor Shrimp

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


contact