kast

Interlübke: Degelijk, functioneel en stralend.

Bij JHAB Interieur Styling in Enschede zijn we blij dat wij het prachtige design merk van Interlübke in ons assortiment hebben. Vooral op het gebied van kast- en planksystemen voor uw slaapkamer, woonkamer of kantoor is Interlübke een van de grotere broertjes op design gebied. Interlübke is een Duits familiebedrijf dat bekend staat om de hoge kwaliteit waarbij ieder onderdeel vóór de montage grondig wordt nagekeken. Alleen het beste is goed genoeg voor Interlübke.

Interlubke design kasten
Interlubke 0362_Jorel_Kante
Harry Becker

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


Interlübke

Heeft vele mogelijkheden

Interlübke houdt alles in eigen beheer om de kwaliteit op deze manier te waarborgen en staat bekend om de krachtige, sobere uitstraling. Het assortiment beslaat een groot scala aan mogelijkheden, van klassiek tot aan progressief modern. De functionaliteit van de kasten van Interlübke wordt echter nooit uit het oog verloren.

Zo is het bijvoorbeeld goed mogelijk bepaalde meubelstukken eenvoudig te combineren en uit te breiden zodat deze meubelen precies aansluiten bij uw eigen wensen.

Interlubke 0308_Jorel_steel_Urban

Jhab Interieur Styling

Enschede

Een huis wordt gemaakt van steen en bomen, maar het wordt pas een thuis met liefde en dromen. Bij Jhab Enschede willen wij u graag helpen bij het bouwen van uw droom.

Interlbuke 0362_BET_m02_p01

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


contact