Woonwinkel Twente

Woonwinkel Twente JHAB Interieur Styling

Woonwinkel Twente  

JHAB is al meer dan 25 jaar uw interieurstylist. In ons assortiment vindt u onder andere zitmeubelen, kasten, verlichting en woontextiel. Ons team wordt gekenmerkt door ons enthousiasme, onze vakkennis en onze passie voor de eigentijdse woonbeleving. En dat ervaren en waarderen onze klanten, die in de regel meer van ons verwachten dan enkel een bank, lamp of gordijn. Het gaat om de totaalbeleving van uw interieur. Bij onze woonwinkel in Twente helpen wij daarin graag door het geven van advies. JHAB biedt meubelen van een verschillende topmerken.

Ons assortiment

In het assortiment van JHAB zijn mooie meubelen van goede kwaliteit te vinden, zoals stoelen, banken, tafels en kasten. Onze woonwinkel in Twente heeft kasten voor in uw huiskamer, vitrinekasten, kasten met een draai- of schuifdeur, of een kast voor in de slaapkamer. Onze kasten zijn van de hoogste kwaliteit, gemaakt door toonaangevende merken en altijd met de betrouwbare CBW-garantie. Een aantal merken waar van wij kasten in ons assortiment hebben zijn:

  • Castelijn
  • Plure
  • Studio Henk
  • Interstar

Binnenhuisarchitectuur

JHAB is meer dan enkel een bron van verassende woonideeën met een brede collectie nationale en internationale topmerken meubelen, verlichting en stoffering. Ook op de technische en creatieve vaardigheden van onze adviseurs wordt door onze klanten vaak een beroep gedaan. Wanneer u bijvoorbeeld van plan bent om te verhuizen, te verbouwen of uw interieur toe is aan een make over, geven wij u professioneel  interieuradvies bij de nieuwe indeling, kleurgebruik, verlichting en stoffering. Ook zijn wij in onze woonwinkel in Twente in staat een onverwachte wending te geven aan uw bestaande inrichting, met verassend weinig ingrepen.

Woonwinkel Twente 2 Persoons Tafel
Woonwinkel Twente Bank
Woonwinkel Twente Banken En Tafels
Woonwinkel Twente Door Jhab Styling
Woonwinkel Twente Eettafel
Woonwinkel Twente Is Jhab
Woonwinkel Twente Jhab
Woonwinkel Twente Stoel
Woonwinkel Twente Mederwerker

    Persoonlijk advies

    Uw wensen persoonlijk bespreken?