kast Hoogwaardige design kasten

Piure design: Kasten met onbegrensde mogelijkheden.

JHAB Enschede levert wandmeubelen van Piure. Piure is een kwaliteitsmerk dat zich vooral bezighoudt met het ontwerp van elementkasten. Het bijzondere aan Piure kasten is dat deze in principe helemaal naar eigen wens en smaak zijn samen te stellen. De kasten en wand meubelen van Piure zijn elegant en modern van vorm en hebben geen opvallende details waardoor ze een bepaalde rust en schoonheid uitstralen. Het design van Piure is doorgaans ontworpen met naadloze grepen en deuren die bijdragen tot het stijlvolle effect.

 

PIURE_NEX-Sideboard
PIURE design kasten
Harry Becker

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


Piure kasten

Kweek uw eigen unieke sfeer

Elk onderdeel van de elementenkast van Piure is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren en diepten en gesloten of open compartimenten. U kunt zelf naar hartenlust combineren en spelen, zodat u precies dat wandmeubel of die kast kunt samenstellen waar u naar zoekt van Piure. Het wandsysteem kan aan de muur bevestigd worden of los tegen de muur geplaatst worden. Flexibiliteit en innovatie zijn dus twee woorden die goed bij de meubelstukken van Piure passen. Met een design van Piure kunt u zonder moeite een eigen, unieke sfeer in uw woonruimte kweken. De interieur adviseurs van Jhab Enschede helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en geven u graag goede raad bij het combineren van de juiste meubelstukken van Piure.

Dat echte geluk wordt doorgaans thuis gemaakt.

Jhab Enschede draagt graag haar kleine steentje bij.

PIURE_NEX_PUR_Regal 3

Piure bij Jhab Enschede

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar een wandkast van Piure of een ander merk, maar heeft u nog geen gewenst design gevonden. Kom langs bij JHAB Interieur Styling Enschede. Hier vindt u design kasten van Piure en andere bekenden merken. U bent van harte welkom in onze shorwoom.

PIURE_NEX_PUR_Regal 2

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


contact