Over JHAB

  • Team
  • Historie
  • Binnenhuisarchitectuur
  • Verlichting

Enthousiasme en vakkennis kenmerken de crew van JHAB. Stuk voor stuk hebben wij een passie voor de eigentijdse woonbeleving. En dat ervaren en waarderen onze klanten, die in de regel meer van JHAB verwachten dan enkel een bank, lamp of gordijn. Veelal gaat het om de totaalbeleving van uw interieur en de toegevoegde waarde van ons advies daarin. Wij staan voor u klaar.

Uiteraard biedt JHAB Interieur Styling u de meerwaarde van de betrouwbare CBW-garanties.

CBW
De merknaam JHAB is samengesteld uit de namen Jos, Harry en Addie Becker. JHAB maakt onderdeel uit van de Becker Interieurgroep, die is voortgekomen uit het in 1920 opgerichte familiebedrijf. JHAB Interieur Styling is in 1994 gestart op de hoek Deurningerstraat/Lasondersingel in Enschede. Begin 1998 volgde een overname van het gerenommeerde Spit & Lula aan de Haaksbergerstraat in Enschede, waar JHAB Interieur Styling zich, na een ingrijpende verbouwing, in 2000 vestigde. 14 Februari 2014 werd aan de overkant van de straat de nieuwe Auping-Plaza Enschede geopend. Een Auping beddenspeciaalzaak met groot assortiment bedden, boxsprings, beddengoed, dekbedden en aanverwante artikelen.
JHAB is voor u niet enkel een bron van verrassende woonidee├źn met de brede collectie nationale en internationale topmerken in meubelen, verlichting en stoffering. Ook op de technische en creatieve vaardigheden van de JHAB adviseurs wordt door onze klanten graag een beroep gedaan. Bent u bijvoorbeeld van plan te verhuizen of te (ver)bouwen? Of is uw interieur toe aan een make over? Wij geven u advies bij de (nieuwe) indeling, kleurgebruik, verlichting en stoffering. En zijn in staat, met soms verrassend weinig ingrepen, een onverwachte wending aan uw (bestaande) inrichting te geven.
Verlichting kan een interieur maken of breken. Daarom is het van belang dat er, naast onze brede collectie designverlichting waaruit u kunt putten, ook wordt gekeken naar de toepassing hiervan. Verlichting kan worden onderverdeeld in accent- en basisverlichting. Met accentverlichting wordt sfeer gemaakt, de basisverlichting dient, het woord zegt het al, voor de basis uitlichting. Onze adviezen, soms uitgewerkt tot een gedetailleerd lichtplan, geven licht in de duisternis.