zitmeubelen The feel good factor

Linteloo: Daar voelt u zich goed bij

Bij JHAB Interieur Styling Enschede leveren wij de bekende meubelen van Linteloo. De naam Linteloo, The Feel Good Factor, zegt eigenlijk al genoeg. Het design van Linteloo is er op gericht perfect aan te sluiten bij uw verwachtingen en door haar natuurlijke ontwerp passen deze meubelstukken al snel in ieder interieur. Met een meubelstuk van Linteloo haalt u de warmte in huis die uw woning de vriendelijke uitstraling geeft waardoor u zich goed op uw plaats zult voelen.

Linteloo Desire_Ambient_1
Linteloo Desire_Ambient_2
Harry Becker

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


Wat kan Jhab Interieur Styling Enschede leveren?

De uitgebreide collectie van Linteloo meubelen bestaat onder meer uit banken, fauteuils, eettafels, stoelen, salontafels, bijzettafels en een veelvoud van accessoires. Wij helpen u graag en persoonlijk verder om de juiste keuze te maken. U bent van harte welkom in onze showroom.

Linteloo Hamptons_Ambient_1

Wist u dat?

Linteloo werkte in het begin vooral met feloranje kleuren om zo hun Nederlandse Roots uit te dragen. Tegenwoordig is Linteloo wereldwijd bekend en zijn alle gewenste kleuren mogelijk. Linteloo werkt samen met bekende en internationaal gelauwerde ontwerpers.

Linteloo Mauro_Ambient_Image_2

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


contact