verlichting Grensoverschrijdende samenwerking

De bijzondere collectie van Diesel bij JHAB Interieur Styling in Enschede

Diesel is een Italiaans bedrijf dat sinds 2009 nauwe banden heeft met Foscarini. In dat jaar tekenden beide fabrikanten een samenwerkingsovereenkomst, wat heeft geleid tot een verrassende nieuwe design collectie: Deze collectie bestaat uit verlichting die zich zowel op de huiselijke als de publieke omgeving richt. De producten van Diesel, toch bij uitstek een stoere naam, zijn uniek en hebben hun eigen bijzondere uitstraling, de echte Diesel lifestyle. Kom gerust eens langs bij JHAB Interieur Styling in Enschede voor persoonlijk advies!

 

Diesel 5
Diesel 3
Harry Becker

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


Stoer design

met vele mogelijkheden

De modellen zijn heel verschillend en variëren van industrieel design tot vintage, van rock tot pop en van strak grafisch tot kunstzinnig. De verlichting van Diesel Living with Foscarini gaat een stap verder en is uitermate innovatief. Er wordt gewerkt met natuurlijke materialen zoals stof, metaal, verchroomd glas en rubber die zorgen voor de specifieke aanblik, zo kenmerkend voor de collectie.

Wij laten u bij Jhab Enschede met veel plezier de mogelijkheden zien en geven u graag vrijblijvend advies over de beste verlichting in uw huis. Onze merkadviseurs helpen u graag verder!

Diesel 1

Persoonlijk advies

Uw wensen persoonlijk bespreken?


contact